Orkar bara inte, ibland!

För ett tag sedan, beställde jag två par skor från företaget JustFab. Fick två par skor för 399,- ett par kostade egentligen 599,- Ett riktigt fynd tyckte jag!

Efter en vecka efter beställning kom skorna, båda två var för små 😦 . Skickade tillbaka båda, men ett par beställde jag i en större storlek. Ville verkligen ha dem till bröllopet vi skulle på och de matchade perfekt till klänningen jag skulle ha på mig <3.

Två dagar innan bröllopet, fick jag en helt ny outfit av min mamma – klänning, skor och kofta (se bild nedan). Då hade jag fortfarande inte fått skorna jag beställde om, fyra veckor tidigare, började få panik! Dagen innan bröllopet kom skorna, men då hade jag ju redan en ny outfit, som jag var helnöjd med och glömde bort att hämta ut skorna.

Efter 1½ vecka hämtade jag ut dem. De passade och var jättefina (bild 2 nedan). Kommer jag att använda dem? – Kanske…

Tänkte skicka tillbaka dem, men det var för ”jobbigt”  att ringa deras kundtjänst, för de har endast engelsktalande personal. Inte för att jag har problem med att prata engelska, utan för att jag bara inte orkade.

Det kan låta konstigt att man inte orkar ta tag i viktiga saker. Jag är ingen läkare och kan inte förklara varför det är så, det bara är så ibland. Men jag känner mig själv och min kropp och har förstått att det är så jag fungerar ibland och att det är en del av sjukdomsbilden vid utmattning -att man ”bara orkar inte, ibland!”.

outfit_bröllop

Det finns en bättre bild på de svarta skorna här.

skor_justfab

 

Annonser

Författare: lillsyrransblogg

Ensamstående mamma till två tonårsdöttrar och nystartad kanal på YouTube

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s