Vart tog sommaren vägen…? 

Vart tog sommaren vägen? Sommaren 2017 försvann bakom moln och regn, med några enstaka stranddagar. Åh vad jag hade behövt mer sol, för att klara av vår mörka höst och vinter som vi har i Sverige. 

Idag blåser det nordvästliga vindar och vi hittade en plats med lä, bakom en gammal militär bunker. Solen varvas med moln, vågorna skvalpar hårt mot stenar och strand och det är så skönt att bara sitta här och hämta energi. 

Passar på att rensa huvudet, imorgon börjar vardagen igen. Barnen ska upp och iväg till skolan och jag ska göra alla måsten som jag ligger efter med. 

För ett par veckor sedan startade jag en webbshop hos spreadshirt.se. Där säljer jag t-shirt, hoddie, muggar, telefonskal m.m med märken som jag har ritat. När jag ritar och fixar in bilderna i datorn, hämtar jag också ny energi. 

För en vecka sedan var jag, döttrarna och min särbo i London. Vi bodde på ett enkelt hotell, med sämsta frukosten. Vi hade betalt ca 80-90 kr/pers/dag för frukost och för det fick vi kaffe/te/juice, rostade smörgåsar, mjölk och flingor. Smöret var smält och marmelad var det enda pålägget. Vi saknade verkligen den engelska frukosten med ägg, bacon, korvar… Allt fick man fixa själv också, stå i kö för att rosta bröd och hämta dricka, och det varmt som i en bastu nere i matsalen. Verkligen inte värt pengarna 👎

Vi har fyra olika upplevelser av resan och jag hade nog den bästa upplevelsen av alla, den som kunde njuta mest av resan. Det var jobbigt stundvis, men i stort hade jag iaf mysiga dagar i London. Vi fick denna resan och jag är oerhört tacksam för att vi fick möjlighet till att åka hemifrån och slippa vardagen under några dagar ❤ 

Annonser

Författare: lillsyrransblogg

Ensamstående mamma till två tonårsdöttrar och nystartad kanal på YouTube

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s